Betrouwbaar, vakkundig én uit uw regio 

U woont in Valkenswaard enen u kent het wel, de kinderen het huis uit en nu ziet u mogelijkheden om uw woning eens een flinke update te geven. achter een extra tuinkamer met openslaande deuren of een nieuwe badkamer. Maar u weet niet zo goed waar te beginnen.  

Of misschien heeft u net een huis gekocht in Dommelen of Hoge Akkers en is het bijna perfect op die achtergevel na waar u openslaande deuren naar de tuin wilt. Of misschien toch die carport om uw auto onder te zetten. Wij denken graag met u mee met de mogelijkheden die uw nieuwe huis perfect kunnen maken voor uw woonwensen.

Als aannemer regelen uw verbouwing van A tot Z! Het hele traject van offertefase, bouwaanvraag, werkvoorbereiding, uitvoering, vervoer, afwerking tot oplevering kan door ons worden uitgevoerd. Doordat ons bouwbedrijf werkt met een klein team kunnen we snel en flexibel schakelen. Daar heeft u profijt van!

Bouwtechniek Maarheeze is van alle markten thuis en heeft zich in 20 jaar tijd kunnen opwerken tot een all-round, modern werkende onderneming, die hecht aan een lange relatie met haar opdrachtgevers.

Bouwtechniek Maarheeze is verbonden aan het bouwkwaliteitskeurmerk BOUWGARANT. Dit betekend dat wij voldoen aan de eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid Hierdoor bent u verzekerd, of het nu om een verbouwing of renovatie gaat, van kwaliteit!

Maak vrijblijvend een afspraak >>

Wij zijn gespecialiseerd in:

Aanbouw realiseren

Of het nu gaat om een uitbreiding van uw woonkamer, keuken of badkamer. 
Wij helpen u graag met uw aanbouw. Een aanbouw levert direct meer woonruimte op en geeft uw huis een meerwaarde.
 

Verbouwing van uw bestaande woning

Heeft u behoefte aan meer woongenot door een aanbouw, carport,  overkapping of verbouwing van uw woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vanaf de tekening tot aan de oplevering regelen wij alles.
 

Renovatie van uw pand

Bij renovatie spreken we over het herstellen en/of vernieuwen van het bestaande. Met name bij renovatie is veel communicatie en samenwerking tussen opdrachtgever en aannemer nodig.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u verbouwplannen? Of denkt u er aan om uw woning te vergroten middels een aanbouw? Neem gerust eens contact met ons op. Wij komen vrijblijvend naar uw
plannen luisteren en kunnen u adviseren in de te maken stappen en plannen.

Maak vrijblijvend een afspraak >>
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Verbouwen in de regio

Bouwtechniek Maarheeze is al jaren een betrouwbaar bouwbedrijf in de gemeentes Cranendonck, Weert, Nederweert, Heeze / Leende, Someren en ook Eindhoven. We hebben in onze meer dan 20 jaar al vele mooie projecten mogen maken. En daar zijn we enorm trots op. Mogen wij ook uw verbouwing of renovatie tot een succes maken? Maak vrijblijvend een afspraak.

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

Enkele plaatsen waar wij onder andere werken:

Maar bel ons gerust wanneer uw woonplaats hier niet bij staat, want we werken in een grote regio. En helpen u graag met uw verbouwing.