Het Bouwgarant keurmerk geeft meer zekerheid, het staat voor vakmanschap kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bouwtechniek Maarheeze is verbonden aan het bouwkwaliteitskeurmerk BOUWGARANT. Hierdoor bent u verzekerd, of het nu om een verbouwing of renovatie gaat, van kwaliteit!

BouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw. Circa 1800 bouwbedrijven voldoen aan eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierop worden zij periodiek getoetst. Bovendien kunt u als u werkt met een BouwGarantaannemer de VerBOUWgarantie afsluiten.

BouwGarant is een stichting met als kerntaken kwaliteitsbeleid, ondersteuning bieden aan opdrachtgevers en aan deelnemers en het ontwikkelen van marketingactiviteiten.

Doelstelling van BouwGarant is het creëren van vertrouwen tussen opdrachtgever en bouwonderneming. BouwGarant onderhoudt nauwe banden met de branchevereniging Bouwend Nederland.
 

Kwaliteit

BouwGarant kent een aantal labelvereisten. Bedrijven die niet kunnen of willen voldoen aan deze eisen mogen niet het logo van BouwGarant voeren.
 

Zekerheid

Als u werkt met een BouwGarantaannemer heeft u een aantal belangrijke zekerheden.

  • Juiste diploma’s
  • Aantoonbare ervaring
  • Bouwverzekeringen
  • Duidelijke afspraken
  • Kwaliteitscontroles
  • VerBOUWgarantie

Download ons projecten boekje en overtuig u zelf!

Vaak zeggen beelden meer dan woorden. Of bent u op zoek naar inspiratie voor uw eigen project? Bekijk dan eens ons projecten boekje wat we gemaakt hebben. Zo krijgt u een beeld van de projecten die we inmiddels al hebben mogen maken in de ruim 20 jaar dat wij werkzaam zijn in de bouw. 

Klik hier >>

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u verbouwplannen? Of denkt u er aan om uw woning te vergroten middels een aanbouw? Neem gerust eens contact met ons op. Wij komen vrijblijvend naar uw plannen luisteren en kunnen u adviseren in de te maken stappen en plannen.

Maak vrijblijvend een afspraak >>
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Verbouwen in de regio

Bouwtechniek Maarheeze is al jaren een betrouwbaar bouwbedrijf in de gemeentes Cranendonck, Weert, Nederweert, Heeze / Leende, Someren en ook Eindhoven. We hebben in onze meer dan 20 jaar al vele mooie projecten mogen maken. En daar zijn we enorm trots op. Mogen wij ook uw verbouwing of renovatie tot een succes maken? Maak vrijblijvend een afspraak.

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

Enkele plaatsen waar wij onder andere werken:

Maar bel ons gerust wanneer uw woonplaats hier niet bij staat, want we werken in een grote regio. En helpen u graag met uw verbouwing.