Hoe pakken wij uw verbouwing aan.

Het is na lang denken en overleggen dan zover u heeft besloten om te gaan verbouwen of uw woning te vergroten middels een aanbouw. Op internet zoekt u een bouwbedrijf of aannemer die voor u het project kan maken. U neemt contact op, maar dan.... 
 

Hoe gaat zo'n verbouwing nu eigenlijk in zijn werk, wat komt er allemaal bij kijken?

Na een telefoontje, mailtje of reactie via de website maken wij een afspraak met u waar iemand van ons naar u toe komt om uw verbouw of aanbouwplan te bespreken. Tijdens dit gesprek denken wij, met onze jaren lange ervaring en kennis, mee met uw plannen en bespreken allerlei mogelijkheden om uw project te realiseren.
Denk bijvoorbeeld aan de optie schuifpui of tuindeuren, wat past het beste in uw situatie.

Door onze adviezen krijgt u vaak opties en mogelijkheden die u zelf nog niet bedacht had, waarmee u soms zelfs op kosten kunt besparen op uw verbouwing.
 

Gespecificeerde prijsopgave

Na het bespreken van alle opties en de keuzes die u hier in gemaakt heeft, maken wij een duidelijk gespecificeerde prijsopgave op voor uw verbouwing. Eventueel komen wij deze prijsopgave nog een keertje extra toelichten zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Mocht het nodig zijn maken wij graag een tweede of derde prijsopgave totdat u helemaal inzichtelijk heeft wat uw aanbouw of verbouwing gaat kosten.

 

Download ons projecten boekje en overtuig u zelf!

Vaak zeggen beelden meer dan woorden. Of bent u op zoek naar inspiratie voor uw eigen project? Bekijk dan eens ons projecten boekje wat we gemaakt hebben. Zo krijgt u een beeld van de projecten die we inmiddels al hebben mogen maken in de ruim 20 jaar dat wij werkzaam zijn in de bouw. 

Klik hier >>

 

Duidelijke planning

Wanneer u ons de opdacht gunt gaan wij aan de slag met het maken van een duidelijke planning. Hierin staat duidelijk wanneer u welke werkzaamheden kunt verwachten.

Wij werken al jaren samen met diverse kwalitatieve onderaannemers waarvan we weten dat het werk tot in de puntjes wordt verzorgd. Met deze partijen maken wij de planning, zodat u precies weet wanneer u iemand kunt verwachten.


Zo proberen wij de werkzaamheden volgens planning te laten verlopen, tijdens deze werkzaamheden wordt er natuurlijk tijdig overlegd over de voortgang van de werkzaamheden en over dingen waar u over na moet denken en of rekening mee moet houden.

Tijdens dit traject heeft u maar één aanspreekpunt. Dat maakt het voor u overzichtelijk. Wij verzorgen alles van A tot Z.
 

Geen betaling vooraf

Tijdens de werkzaamheden worden er termijnfacturen gestuurd van het tot dan gemaakte werk. U hoeft nooit vooruit te betalen.
 

Oplevering en eindafrekening

Op het einde als alle werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd maken we een overzichtelijke eindafrekening waarin de aanneemsom en alle eventuele meer- en minderwerken zijn aangegeven. Zodat u een duidelijk totaal plaatje heeft van uw verbouwing.


Graag verzoeken wij u om een aantal foto's van het eindresultaat te sturen. Niet alleen u bent trots op uw project, maar wij ook!