Verbouwing van A tot Z

Voor u misschien geen dagelijkse kost, voor ons routine

Heeft u behoefte aan meer woongenot door een aanbouw, carport, overkapping of verbouwing van uw woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Vanaf de tekening tot aan de oplevering, wij kunnen alles voor u regelen.
Een persoonlijke benadering en meedenken met speelt in de relatie met onze opdrachtgevers een belangrijke rol. Daarom wordt er meegedacht in de ontwerpfase en het geheel gecoördineerd tijdens de uitvoeringsfase.

Heeft u bijzondere wensen? U kunt deze altijd met ons bespreken en wij overleggen met u over de haalbaarheid ervan. Zo wordt uw verbouwing een project waar u nog jarenlang plezier van zult hebben..
 

Wij nemen u alle zorgen uit handen.

Een verbouwing of aanbouw laten maken is niet niks. Het gaat vaak om grote bedragen waar lang voor gespaard is. Daar zijn wij ons ook heel erg goed van bewust. Daarom willen wij u ook duidelijk uitleggen hoe wij te werk gaan, om samen met u een mooie ervaring en een prachtig resultaat neer te zetten. Lees hier alles over onze werkwijze.

Wij zijn gespecialiseerd in:

Aanbouw realiseren

Of het nu gaat om een uitbreiding van uw woonkamer, keuken of badkamer. 
Wij helpen u graag met uw aanbouw. Een aanbouw levert direct meer woonruimte op en geeft uw huis een meerwaarde.
 

Verbouwing van uw bestaande woning

Heeft u behoefte aan meer woongenot door een aanbouw, carport,  overkapping of verbouwing van uw woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vanaf de tekening tot aan de oplevering regelen wij alles.
 

Renovatie van uw pand

Bij renovatie spreken we over het herstellen en/of vernieuwen van het bestaande. Met name bij renovatie is veel communicatie en samenwerking tussen opdrachtgever en aannemer nodig.

Voorbeelden van door ons gerealiseerde verbouwingen

Verbouwen in de regio

Bouwtechniek Maarheeze is al jaren een betrouwbaar bouwbedrijf in de gemeentes Cranendonck, Weert, Nederweert, Heeze / Leende, Someren en ook Eindhoven. We hebben in onze meer dan 20 jaar al vele mooie projecten mogen maken. En daar zijn we enorm trots op. Mogen wij ook uw verbouwing of renovatie tot een succes maken? Maak vrijblijvend een afspraak.

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

Enkele plaatsen waar wij onder andere werken:

Maar bel ons gerust wanneer uw woonplaats hier niet bij staat, want we werken in een grote regio. En helpen u graag met uw verbouwing.