Voor u misschien geen dagelijkse kost, voor ons routine

Heeft u behoefte aan meer woongenot door een aanbouw, carport, overkapping of verbouwing van uw woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Vanaf de tekening tot aan de oplevering, wij kunnen alles voor u regelen.
Een persoonlijke benadering en meedenken met, speelt in de relatie met onze opdrachtgevers een belangrijke rol. Daarom wordt er meegedacht in de ontwerpfase en het geheel gecoördineerd tijdens de uitvoeringsfase.

Heeft u bijzondere wensen? U kunt deze altijd met ons bespreken en wij overleggen met u over de haalbaarheid ervan. Zo wordt uw verbouwing een project waar u nog jarenlang plezier van zult hebben..

Kortom: Wij nemen u alle zorgen uit handen.

Contact met Bouwtechniek

Wilt u meer  informatie, of een vrijblijvende afspraak maken om uw bouw- en verbouw plannen te bespreken? Neem dan contact met ons op.

Telefonisch bereikbaar op nr. 0495-588120

Aanbouw keuken

Aanbouw keuken in Maarheeze

Plaatsen erker

Het geheel in de werkplaats gemaakt en door middel van een kraan op zijn plaats gehesen.

Uitbreiding keuken

Uitbreiding aan de linkerzij- en achtergevel ter vergroting van de keuken.

Verbouw keuken en garage

Door een stuk van de garage bij de woning te betrekken is er meer leefruimte in de keuken ontstaan. En door het toevoegen van nieuwe kozijnen in de gevel is er meer lichtinval in de keuken voor een ruimtelijker geheel.

Luxe overkapping in de tuin

Door middel van een staalconstructie is het dak vrijdragend en hoefde er geen kolom toegepast te worden. De gevel is bekleed met western red cedar hout. Door de ingebouwde houtkachel kan er tot ‘s avonds laat buiten gezeten worden.

Uitbreiding woonhuis

Deze woning is uitgebreid met circa 80 m². Uitbreiding omvat een slaap- en badkamer op de begane grond. En een extra tuinkamer voor meer woonruimte en lichtinval.