Woningrenovatie Budel

Met name bij renovatie is veel communicatie en samenwerking tussen opdrachtgever en aannemer nodig. U weet als geen ander welke karakteristieke elementen u graag gehandhaafd wilt zien en welke dingen u wilt accentueren. Zeker waar het een monumentaal pand betreft.

Renovatie is vaak een combinatie van herstellen van oude constructies en toepassing van nieuwe technieken. Bouwtechniek Maarheeze heeft oog voor de stijl uit vervlogen tijden.

Uw renovatiespecialist omgeving Budel

Uit ervaring weten wij dat bij renovatie opdrachtgevers graag voorbeelden willen zien van afgewerkte projecten. Om zichzelf te vergewissen van kwaliteit, afwerkingsniveau, keuze van kozijnen, gevelstenen, enz. Ook wil men graag ervaringen van voormalige opdrachtgevers vernemen over het verloop van het renovatieproces. Met plezier maken wij voor u een afspraak waarbij wij u tevreden klanten kunnen voorleggen uit omgeving Budel.

Bekijk hier een greep uit eerdere renovaties die wij binnen omgeving Budel hebben uitgevoerd.

Contact met Bouwtechniek

Wilt u meer  informatie, of een vrijblijvende afspraak maken om uw bouw- en verbouw plannen te bespreken? Neem dan contact met ons op.

Telefonisch bereikbaar op nr. 0495-588120