Uw partner voor bouwen en verbouwen

Bouwtechniek is een gedegen bouwonderneming, die sinds 1998 actief is op grotendeels de particuliere markt. Sinds 2001 zijn wij gehuisvest aan het Rondven in Maarheeze.

In 15 jaar tijd hebben we ons kunnen opwerken tot een all-round, modern werkende onderneming, die hecht aan een lange relatie met haar opdrachtgevers.

Bouwtechniek bestaat uit een klein team gemotiveerde medewerkers. Door de kleine organisatiestructuur zijn de communicatielijnen kort en kan er flexibel gewerkt worden.

Dat betekend voor u dat er gewerkt wordt volgens een strake planning en kunnen u dan ook de garantie geven dat een product op tijd en tegen een concurrerende prijs gerealiseerd wordt.

bouwbedrijf-team

Vakmanschap, persoonlijke benadering en het stipt nakomen van gemaakte afspraken vormen samen ons handelsmerk.

Om zo weinig mogelijk afhankelijk te zijn van derden houden wij alle handelingen, die nodig zijn om een project tot oplevering optimaal te begeleiden, in eigen hand.

Dat betekent dat het hele traject van offertefase, bouwaanvraag, werkvoorbereiding, uitvoering, vervoer, afwerking tot oplevering door ons kan worden uitgevoerd.

Ook werkzaamheden, die door derden worden uitgevoerd, worden door ons gecoördineerd.

Belangrijk is dat u gedurende het hele voorbereidings- en bouwproces met één aanspreekpunt te maken hebt. Deze persoon zorgt niet alleen voor de juiste communicatie met u, maar ook met onze interne mensen en derden die door ons zijn ingehuurd.

Dat werkt wél zo prettig en neemt u een hoop regelwerk uit handen!

Contact met Bouwtechniek

Wilt u meer  informatie, of een vrijblijvende afspraak maken om uw bouw- en verbouw plannen te bespreken? Neem dan contact met ons op.

Telefonisch bereikbaar op nr. 0495-588120