Nieuwbouw van a tot z

Met een nieuwbouwproject heeft u de vrijheid om te bouwen zoals u dat wilt. Anders dan bij verbouwen of renoveren hoeft er vaak geen rekening gehouden te worden met bestaande bouw of beperkingen die hieruit voortkomen. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomwoning en zijn dan ook in staat iedere opdracht tot in detail te realiseren.

Dat betekent dat het hele traject van offertefase, bouwaanvraag, werkvoorbereiding, uitvoering, vervoer, afwerking tot oplevering door ons kan worden uitgevoerd.

Bouwtechniek Maarheeze is van alle markten thuis en heeft zich in 15 jaar tijd kunnen opwerken tot een all-round, modern werkende onderneming, die hecht aan een lange relatie met haar opdrachtgevers.

Bouwtechniek Maarheeze is verbonden aan het bouwkwaliteitskeurmerk BOUWGARANT. Dit betekend dat wij voldoen aan de eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid Hierdoor bent u verzekerd, of het nu om een verbouwing of renovatie gaat, van kwaliteit!

Contact met Bouwtechniek

Wilt u meer  informatie, of een vrijblijvende afspraak maken om uw bouw- en verbouw plannen te bespreken? Neem dan contact met ons op.

Telefonisch bereikbaar op nr. 0495-588120