Aanbouw van a tot z

Meer leefruimte nodig of denkt u aan een uitbreiding van uw huidige woning? Wij helpen u graag met uw aanbouw. Of het nu gaat om een uitbreiding van uw woonkamer, keuken of badkamer. Een aanbouw levert direct meer woonruimte op en het geeft u huis ook in de toekomst meerwaarde.

Wij regelen uw aanbouw van a tot z! Het hele traject van offertefase, bouwaanvraag, werkvoorbereiding, uitvoering, vervoer, afwerking tot oplevering kan door ons worden uitgevoerd.

Bouwtechniek Maarheeze is van alle markten thuis en heeft zich in 20 jaar tijd kunnen opwerken tot een all-round, modern werkende onderneming, die hecht aan een lange relatie met haar opdrachtgevers.

Bouwtechniek Maarheeze is verbonden aan het bouwkwaliteitskeurmerk BOUWGARANT. Dit betekend dat wij voldoen aan de eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid Hierdoor bent u verzekerd, of het nu om een verbouwing of renovatie gaat, van kwaliteit!

Contact met Bouwtechniek

Wilt u meer  informatie, of een vrijblijvende afspraak maken om uw bouw- en verbouw plannen te bespreken? Neem dan contact met ons op.

Telefonisch bereikbaar op nr. 0495-588120