Aanbouw en verbouw Budel

Bij het uitbreiden en/of verbouwen van uw woning komt er vaak veel op uw af. Het voornaamste doel is het verkrijgen van extra woongenot door meer ruimte, lichtinval, praktische en esthetische zaken.

Het is van belang met specialisten in zee te gaan, die oog hebben voor detail, constructie en oudere bouwstijlen.

 

Uw aanbouw & verbouw specialist Budel

Een verbouwing is vaak een groot project waarbij veel geregeld moet worden en waar u het liefst zo weinig mogelijk van merkt. Wij kunnen uw projecten van A tot Z uitvoeren en coördineren.

Met Bouwtechniek Maarheeze speelt u op zekerheid: wij zijn die specialisten.

Wij doen ook al het sloopwerk en zorgen ervoor dat het bouwafval met grote regelmaat op milieuvriendelijke wijze wordt afgevoerd. Onze mensen moeten tenslotte onbelemmerd kunnen doorwerken.

 

Kortom: Wij nemen u alle zorgen uit handen.

Vanaf de tekening tot aan de oplevering, wij kunnen alles voor u regelen. Een persoonlijke benadering speelt in de relatie met onze opdrachtgevers een belangrijke rol. Heeft u bijzondere wensen? U kunt deze altijd met ons bespreken en wij overleggen met u over de haalbaarheid ervan.

Zo wordt uw verbouwing een project waar u nog jarenlang plezier van zult hebben..

Voor specifieke werkzaamheden als gas, water en electra, zoals bij aanbouw van een keuken, huren wij geselecteerde, kundige vaklui in. Wij werken alleen met de beste vaklui waar we zeer goede ervaringen mee hebben en die kunnen werken binnen onze planning.

Bekijk onze referenties voor reeds voltooide verbouwingen en aanbouw projecten binnen Budel en omstreken.

Contact met Bouwtechniek

Wilt u meer  informatie, of een vrijblijvende afspraak maken om uw bouw- en verbouw plannen te bespreken? Neem dan contact met ons op.

Telefonisch bereikbaar op nr. 0495-588120